close
تبلیغات در اینترنت
دستور پخت ران مرغ کنجدی
تبلیغات بنری
,دستور پخت مرغ کنجدی ,طرز تهیه مرغ کنجدی – ,طرز تهیه فیله مرغ کنجدی برشته ,طرز تهیه مرغ سوخاری کنجدی ,آشنایی با روش تهیه‌ی مرغ کنجدی ,تست مرغ کنجدی دستورپخت توس
دستور پخت ران مرغ کنجدی

دستور پخت ران مرغ کنجدی

 مواد لازم برای  3 تا 4 نفر:

    4 عدد ران مرغ
    1 ق غ کنجد
    1 ق مرباخوری عسل
    1 حبه سیر پوست کنده
    نمک، فلفل سیاه و ادویه مرغ
    1/2 ق غ سس گوجه
    1/2 ق غ رب گوجه
    1 ق غ روغن
    1 ق چای خوری زنجبیل رنده شده

 مراحل:
    من به غیر از جوجه همیشه قبل از پخت یا سرخ کردن مرغ روی مرغها دو لیوان آب میریزم و میزارم آب جوش بیاد و کف کنه. بعد از یک دقیقه آب مرغ رو میریزم دور و مرغ رو میشورم که کف نمونه

    روغن رو تو تابه ریخته، یه کم که داغ شد مرغ رو تو روغن کمی سرخ میکنیم و ادویه و نمک و فلفل رو روی مرغ میریزیم که مرغ با ادویه تفت بخوره

    رب گوجه و سس گوجه و عسل و زنجبیل رو با نصف لیوان آب مخلوط کرده و روی مرغ میریزیم. سیر رو پنج تکه کرده لابلای مرغ میذاریم و در ظرف رو میذاریم و شعله گاز رو کم میکنیم تا یکساعت بپزه و حدود شش ق آبش بمونه. وقتی توی ظرف سرو کردید مقداری کنجد روی مرغ بریزید. غذا آماده ست، با پلو نوش جون کنید

 

 

بیشتر بخوانید: