close
تبلیغات در اینترنت
دستور پخت ران مرغ کنجدی
دستور پخت ران مرغ کنجدی

دستور پخت ران مرغ کنجدی

 مواد لازم برای  3 تا 4 نفر:

    4 عدد ران مرغ
    1 ق غ کنجد
    1 ق مرباخوری عسل
    1 حبه سیر پوست کنده
    نمک، فلفل سیاه و ادویه مرغ
    1/2 ق غ سس گوجه
    1/2 ق غ رب گوجه
    1 ق غ روغن
    1 ق چای خوری زنجبیل رنده شده

 مراحل:
    من به غیر از جوجه همیشه قبل از پخت یا سرخ کردن مرغ روی مرغها دو لیوان آب میریزم و میزارم آب جوش بیاد و کف کنه. بعد از یک دقیقه آب مرغ رو میریزم دور و مرغ رو میشورم که کف نمونه

    روغن رو تو تابه ریخته، یه کم که داغ شد مرغ رو تو روغن کمی سرخ میکنیم و ادویه و نمک و فلفل رو روی مرغ میریزیم که مرغ با ادویه تفت بخوره

    رب گوجه و سس گوجه و عسل و زنجبیل رو با نصف لیوان آب مخلوط کرده و روی مرغ میریزیم. سیر رو پنج تکه کرده لابلای مرغ میذاریم و در ظرف رو میذاریم و شعله گاز رو کم میکنیم تا یکساعت بپزه و حدود شش ق آبش بمونه. وقتی توی ظرف سرو کردید مقداری کنجد روی مرغ بریزید. غذا آماده ست، با پلو نوش جون کنید

 

 

بیشتر بخوانید: