close
تبلیغات در اینترنت
تهیه ی رنگینک خرما
تهیه ی رنگینک خرما

 

رنگینک نام نوعی شیرینی مناطق جنوب ایران (فارس، هرمزگان، بوشهر و خوزستان)‌ است که با رطب یا خرما، آرد و پودر دارچین تهیه می‌شود. در این شیرینی خانگی، پودر دارچین و خرما دست به دست هم می‌دهند و وعده‌ای سرشار از بهترین مواد غذایی به وجود می‌آید. حلاوتی که ماندگاری آن در یخچال به یک هفته هم می‌رسد..


مواد لازم:
3 تا 4 نفر

    1/4 پیمانه آرد گندم
    خرما
    گردو و بادام به میزان لازم‌
    1 قاشق مرباخوری دارچین
    1 قاشق چایخوری زنجبیل
    3 قاشق غذاخوری روغن جامد

مراحل:

    ابتدا آرد را تفت دهید تا قهوه ای شود. سپس روغن را اضافه کنید و تفت دهید. مواظب باشید نسوزه سپس نصف پودر دارچین و تمام زنجبیل را اضافه کنید
   

    هسته خرما را بگیرید، وسط آن مغز گردو و بادام بگذارید یک در میان در ظرف بچینید
  
    از مایه آماده شده روی خرما بریزید، بقیه دارچین رو هم روی خرما بریزید، اگر دوست داشتید کمی پودر نارگیل روی آن بریزید.

 

فواید:

این دسر انرژی زیادی دارد و برای افرادی که پیاپی فشارشان به اصطلاح می‌افتد، مناسب است.