close
چت
فواید استفاده از روغن های ماهی
جدید ترین مطالب
بخش بایگانی

در چند دهه ی گذشته مظالب بی شماری بر روی روغن های ماهی و امگا-3 صورت گرفته است تا ثابت کنند که ادعاهای ارایه شده در مورد ارزش غذایی آنها برخوردار است.

محققان ثابت کردند که استفاده از آنها در رژیم غذایی اشخاص از فواید بی شماری بر خوردار است که عبارت اند از:

سرطان پروستات:

روغن های ماهی ثابت کردند که اگر اشخاص از یک رژیم غذایی کم چرب استفاده کنند،خطر بروز این نوع از سرطان را کاهش می دهد.

افسردگی بعد از زایمان:

دکتر مایکل پرایس جادج از دانشگاه پرستاری دانشگاه کانکتیکات آن هم بعد از تحقیقاتی که در سال 2011 انجام داده است می گوید:"مصرف این نوع از اسید های چرب در طی دوران حاملگی آن هم به اندازه مناسب می تواند عاملی بالقوه در کاهش علائم این گونه از افسردگی به شمار می آید."


سلامت روانی:

روغن های ماهی ثابت کرده اند که در مشکلات رفتاری جوانان خصوصا آن دسته از اشخاص که مبتلا به بیماری ADHD می باشند، مثمر ثمر است.

جلوگیری از کم شدن قدرت بینایی:

 

برطبق تحقیقی که نشان داده شد، مصرف مناسب اسید های چرب به دست آمده از روغن های ماهی می تواند از کم شدن قدرت بینایی اشخاص که پابه سن می گذراند جلو گیری به عمل می آورد.

تشکیل جنین های سالم:

مصرف امگا-3 باعث تقویت قدرت ادراکی جنین ها شده و رشد آنها را سرعتمی بخشد.

 

تظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی