close
تبلیغات در اینترنت
مراحل ساخت مربای زرشک
تبلیغات بنری
, ‫مواد لازم‬‎,آموزش کامل فلافل با طرز تهیه “فلافل” سفارشی سر آشپز ,| آموزش آشپزی و طرز تهیه جدیدترین دستورات غذایی و شیرینی پزی ,طرز تهیه فرنی – طرز
مراحل ساخت مربای زرشک

مراحل ساخت مربای زرشک

مواد لازم

    ۱/۲ کیلو زرشک تازه
    ۷۰۰ گرم شکر
    ۱ و ۱/۲ لیوان آب

مراحل

    زرشک ها رو پاک کردم و شستم. توی صافی ریختم تا آبِ اضافش بره.
    شکر رو با یک و نیم لیوان آب گذاشتم رو حرارت ملایم تا شکر حل شه و یکم غلیظ بشه بعد زرشک ها رو اضافه کردم.
   
    واسه نیم کیلو زرشکِ تازه ۷۰۰ گرم شکر استفاده کردم.
    اگه دوست دارید مربا خیلی شیرین باشه مزه ملس نداشته باشه شکر بیشتر اضافه کنید.
    

    اضافه کردن اسانس مثل گلاب و وانیل و... کاملا سلیقه ایه. اما من اضافه نکردم. به نظرم همینطوری خوشمزه تر بود 😋