close
تبلیغات در اینترنت
مراحل ساخت مربای زرشک
آخرین مطالب

مراحل ساخت مربای زرشک

مراحل ساخت مربای زرشک

مراحل ساخت مربای زرشک

مواد لازم

    ۱/۲ کیلو زرشک تازه
    ۷۰۰ گرم شکر
    ۱ و ۱/۲ لیوان آب

مراحل

    زرشک ها رو پاک کردم و شستم. توی صافی ریختم تا آبِ اضافش بره.
    شکر رو با یک و نیم لیوان آب گذاشتم رو حرارت ملایم تا شکر حل شه و یکم غلیظ بشه بعد زرشک ها رو اضافه کردم.
   
    واسه نیم کیلو زرشکِ تازه ۷۰۰ گرم شکر استفاده کردم.
    اگه دوست دارید مربا خیلی شیرین باشه مزه ملس نداشته باشه شکر بیشتر اضافه کنید.
    

    اضافه کردن اسانس مثل گلاب و وانیل و... کاملا سلیقه ایه. اما من اضافه نکردم. به نظرم همینطوری خوشمزه تر بود 😋




چاپ این صفحه

مطالب مشابه

نظرات


نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی