close
تبلیغات در اینترنت
آموزش حذف حساب کاربری تلگرام
دوشنبه 31 اردیبهشت 1397
تبلیغات
جای تبلیغات شما
دانستنی ها
بازی آنلاین
دینی و مذهبی
اتاق آرزو
پنل کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
عضویت
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی : *کد امنیتیبارگزاری مجدد
هایپرتمپ دات آی آر
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
آموزش حذف حساب کاربری تلگرام
  • تعداد بازدید : 558
  •  آموزش حذف حساب کاربری تلگرام

     آموزش حذف حساب کاربری تلگرام

     

    – تلگــرام یک مسنجر قدرتمند، رایگان و برای گوشی های هوشمند می باشد که با تمرکز بر روی دو فاکتور مهم سرعت و امنیت بسیار بالا طراحی شده است. اما در صورتی که تصمیم بگیرید حساب کاربری خود را در تلگرام حذف کنید باید بدانید که گزینه حذف حساب کاربری به صورت پیشفرض در مسنجر تلگرام وجود ندارد و برای حذف حساب خود باید ابتدا وارد سایت تلگرام شده و از طریق وب سایت اقدام به حذف حساب کاربری (اکانت) تلگرام خود کنید.

    برای مشاهد آموزش حذف حساب کاربری مسنجر تلگرام، در ادامه با ما همراه شوید.

    برای حذف حساب کاربری خود در مسنجر تلگرام به صورت زیر عمل کنید:

    در مرحله ی اول با استفاده از آدرس زیر به قسمت حذف اکانت تلگرام مراجعه نمایید:

    my.telegram.org/deactivate

     

    پس از ورود به وب سایت مانند تصویر زیر شماره موبایل خود را به همراه +۹۸ (کد ایران) وارد کرده و بر روی Next کلیک کنید.

     

    delete telgram_2

     

    در این مرحله یک رمز عبور به مسنجر تلگرام شما ارسال می گردد که رمز مورد نظر را می بایست در کادر password مرحله ی بعد وارد کنید.

     

    تلگرام

     

    همانطور که در مرحله ی قبل اشاره کردیم، رمز عبور ارسال شده در مسنجر تلگرام خود را میبایست در کادر Password وارد کرده و سپس روی گزینه Sign in کلیک کنید.

     

    حذف telegram

     

    در مرحله ی بعد گزینه Done را انتخاب کنید.

     

    حذف اکانت telegram

     

    در مرحله ی آخر یک پنجره برای شما باز خواهد شد که برای غیر فعال کردن اکانت تلگرام خود می بایست بر روی گزینه Yes, delete my account کلیک کنید.

     

    telegram

     

    در صورت موفقیت امیز بودن عملیات حذف اکانت، با پیغام زیر مواجعه خواهید شد.

     

    حذف تلگرام

     

    اما پس از اینکه اکانت شما به طور کامل حذف شد، پروفایل شما به صورت زیر برای دوستانتان نمایش خواهد داده شد.و دیگر اثری از عکس و نام کاربری شما در تلگرام دوستانتان نخواهد بود.

    اما دقت داشته باشید، پیام هایی را که از قبل برای دوستان خود ارسال کرده اید، برای آن ها پاک نخواهد شد.

     

    telegram delete acc

     

    منبع:http://tarfandha.net

    هاست ارزان
    نظرات
  • در قمست نظرات مشکلات و پیشنهادات و انتقادات خود را با ما در جریان بگزارید.

  • نام
    ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
    وبسایت
    :):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
    نظر خصوصی
    مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
    کد امنیتی