close
تبلیغات در اینترنت
آشپزی
تبلیغات بنری
طرز تهیه ی شیر برنج

شیربرنج یا شیربا، چاشت و غذایی است که از شیر و برنج می‌پزند و بیشتر با شکر و شیره می‌خورند. بدان «آش شیر» نیز گویند

تاریخچه:

در مازندران مراسمی تحت عنوان تمنای باران وجود دارد که در یکی از آیین‌های آن، همهٔ اهالی روستا شیر و برنج جمع می‌کنند و با آن شیربرنج درست کرده، می‌خورند و مقداری از آن را با این باور که باران ببارد، روی پشت بام می‌ریزند.

ارزش غذایی:

شیربرنج به‌جهت دارا بودن شیر (منبع غنی از کلسیم) و برنج (سرشار از ویتامین‌های گروه ب) و همچنین طعم‌دهنده‌های مقوی و آرام‌بخش اعصاب مانند هل و گلاب، مفید است.

طرز تهیه ی فرنی

فرنی (Ferni) که در برخی قسمتهای شبه‌قاره هند مشابه زبان فارسی phirni نامیده می‌شود غذایی است که با آرد برنج و شیر و سایر افزودنیها پخته می‌شود و معمولا همراه غذای اصلی یا به عنوان دسر مصرف می‌شود.

آموزش تهیه ی بامیه خانگی

بامیه یکی از شیرینی‌های ایرانی است. از مواد اولیه این نوع شیرینی می‌توان به ماست و نشاسته و خمیرمایه اشاره کرد که بعد از ترش شدن و به اصطلاح ور آمدن آن را به آرد اضافه می‌کنند. سپس از تخم مرغ برای پف کردن بامیه استفاده می‌شود که البته این روش به تازگی به کار می‌رود و در گذشته کاربردی نداشته‌است؛ این تنها تفاوت میان بامیه قدیم با حال است. هنگامی که بامیه آماده شد آن را در شکر قوام‌یافته می‌اندازند تا شیره را به خود جذب کند. شیعیان ایرانی در ماه رمضان، از زولبیا و بامیه برای افطار استفاده می‌کنند.

تهیه ی رنگینک خرما

 

رنگینک نام نوعی شیرینی مناطق جنوب ایران (فارس، هرمزگان، بوشهر و خوزستان)‌ است که با رطب یا خرما، آرد و پودر دارچین تهیه می‌شود. در این شیرینی خانگی، پودر دارچین و خرما دست به دست هم می‌دهند و وعده‌ای سرشار از بهترین مواد غذایی به وجود می‌آید. حلاوتی که ماندگاری آن در یخچال به یک هفته هم می‌رسد..

دستور پخت ران مرغ کنجدی

دستور پخت ران مرغ کنجدی

 مواد لازم برای  3 تا 4 نفر:

    4 عدد ران مرغ
    1 ق غ کنجد
    1 ق مرباخوری عسل
    1 حبه سیر پوست کنده
    نمک، فلفل سیاه و ادویه مرغ
    1/2 ق غ سس گوجه
    1/2 ق غ رب گوجه
    1 ق غ روغن
    1 ق چای خوری زنجبیل رنده شده

آموزش و طرز تهیه شوید پلو با ماهی قزل آلا

آموزش و طرز تهیه شوید پلو با ماهی قزل آلا

مواد لازم

ماهی قزل آلا                      ۲ عدد
آرد گندم                             ۴ قاشق غذاخوری
پودر زنجبیل                        ۱ قاشق غذاخوری
پودر سیر                           ۱ قاشق چای خوری
آرد سوخاری                       ۲ قاشق غذاخوری
نمک                                 به مقدار لازم
روعن                                 به مقدار لازم
برنج ایرانی                         ۴ پیمانه
شوید خشک                      ۲ قاشق غذاخوری

این غذا با این مواد اولیه برای ۴ نفر مناسب می باشد