close
تبلیغات در اینترنت
غذای ایرانی
تبلیغات بنری
طرز تهیه ی شیر برنج

شیربرنج یا شیربا، چاشت و غذایی است که از شیر و برنج می‌پزند و بیشتر با شکر و شیره می‌خورند. بدان «آش شیر» نیز گویند

تاریخچه:

در مازندران مراسمی تحت عنوان تمنای باران وجود دارد که در یکی از آیین‌های آن، همهٔ اهالی روستا شیر و برنج جمع می‌کنند و با آن شیربرنج درست کرده، می‌خورند و مقداری از آن را با این باور که باران ببارد، روی پشت بام می‌ریزند.

ارزش غذایی:

شیربرنج به‌جهت دارا بودن شیر (منبع غنی از کلسیم) و برنج (سرشار از ویتامین‌های گروه ب) و همچنین طعم‌دهنده‌های مقوی و آرام‌بخش اعصاب مانند هل و گلاب، مفید است.

دستور پخت ران مرغ کنجدی

دستور پخت ران مرغ کنجدی

 مواد لازم برای  3 تا 4 نفر:

    4 عدد ران مرغ
    1 ق غ کنجد
    1 ق مرباخوری عسل
    1 حبه سیر پوست کنده
    نمک، فلفل سیاه و ادویه مرغ
    1/2 ق غ سس گوجه
    1/2 ق غ رب گوجه
    1 ق غ روغن
    1 ق چای خوری زنجبیل رنده شده

آموزش و طرز تهیه شوید پلو با ماهی قزل آلا

آموزش و طرز تهیه شوید پلو با ماهی قزل آلا

مواد لازم

ماهی قزل آلا                      ۲ عدد
آرد گندم                             ۴ قاشق غذاخوری
پودر زنجبیل                        ۱ قاشق غذاخوری
پودر سیر                           ۱ قاشق چای خوری
آرد سوخاری                       ۲ قاشق غذاخوری
نمک                                 به مقدار لازم
روعن                                 به مقدار لازم
برنج ایرانی                         ۴ پیمانه
شوید خشک                      ۲ قاشق غذاخوری

این غذا با این مواد اولیه برای ۴ نفر مناسب می باشد