close
تبلیغات در اینترنت
مجله ی اینترنتی همه چیز - 3
تبلیغات بنری
حرف‌های شنیدنی کیهان کلهر علیه تهاجم ترکیه به سوریه

حرف‌های شنیدنی کیهان کلهر علیه تهاجم ترکیه به سوریه ‌به زبان انگلیسی و لغو کنسرتش در استانبول

 کیهان کلهر نابغه ۵۸ ساله موسیقی سنتی ایران که زاده کرمانشاه است در کنسرت شب گذشته اش در لندن به حملات دولت ترکیه علیه غیر نظامیان کرد در کوبانی، راس العین و دیگر شهرهای شمالی سوریه اعتراض کرد و درحالی که برای مهمانان بی شمار انگلیسی حاضر در کنسرتش به زبان خودشان سخن می گفت، اعلام کرد کنسرت آینده اش در استانبول را به همین دلیل لغو می کند.

تیتر عجیب روزنامه‌ کیهان درباره ورود زنان به ورزشگاه آزادی

تیتر عجیب و تفرقه برانگیز روزنامه‌ کیهان درباره ورود زنان به ورزشگاه آزادی؛

روزنامه کیهان دو تصویر از دخترانی که به راهپیمایی اربعین رفته‌اند و دخترانی که به استادیوم آزادی رفته‌اند را منتشر کرده و بالای عکس‌ها نوشته:

راهیان آزادگی

قربانیان آزادی !!

معجون نشاط و رفع زودانزالی و اعتماد به نفس مردان

یکی از مشکلات شایع در بین زوج ها، مسئله زود انزالی در مردان و پایین بودن کیفیت رابطه جنسی است.
خیلی وقت ها این مشکل سبب بروز مشکلات دیگری مثل سردی در رابطه، خیانت و حتی طلاق می گردد.
در مردان مجرد نیز باعث عدم اعتماد به نفس و ترس و بیزاری از برقراری رابطه و به تعویق انداختن ازدواج می شود.

طرز تهیه ی شیر برنج

شیربرنج یا شیربا، چاشت و غذایی است که از شیر و برنج می‌پزند و بیشتر با شکر و شیره می‌خورند. بدان «آش شیر» نیز گویند

تاریخچه:

در مازندران مراسمی تحت عنوان تمنای باران وجود دارد که در یکی از آیین‌های آن، همهٔ اهالی روستا شیر و برنج جمع می‌کنند و با آن شیربرنج درست کرده، می‌خورند و مقداری از آن را با این باور که باران ببارد، روی پشت بام می‌ریزند.

ارزش غذایی:

شیربرنج به‌جهت دارا بودن شیر (منبع غنی از کلسیم) و برنج (سرشار از ویتامین‌های گروه ب) و همچنین طعم‌دهنده‌های مقوی و آرام‌بخش اعصاب مانند هل و گلاب، مفید است.

طرز تهیه ی فرنی

فرنی (Ferni) که در برخی قسمتهای شبه‌قاره هند مشابه زبان فارسی phirni نامیده می‌شود غذایی است که با آرد برنج و شیر و سایر افزودنیها پخته می‌شود و معمولا همراه غذای اصلی یا به عنوان دسر مصرف می‌شود.

آموزش تهیه ی بامیه خانگی

بامیه یکی از شیرینی‌های ایرانی است. از مواد اولیه این نوع شیرینی می‌توان به ماست و نشاسته و خمیرمایه اشاره کرد که بعد از ترش شدن و به اصطلاح ور آمدن آن را به آرد اضافه می‌کنند. سپس از تخم مرغ برای پف کردن بامیه استفاده می‌شود که البته این روش به تازگی به کار می‌رود و در گذشته کاربردی نداشته‌است؛ این تنها تفاوت میان بامیه قدیم با حال است. هنگامی که بامیه آماده شد آن را در شکر قوام‌یافته می‌اندازند تا شیره را به خود جذب کند. شیعیان ایرانی در ماه رمضان، از زولبیا و بامیه برای افطار استفاده می‌کنند.