مجله ی سرگرمی و تفریحی
از فواید نمک یددار تصفیه شده تا مضرات نمک دریا بهترین نمک کدام است چه نمکی مصرف کنیم؟ کدام نمک بهتر است؟ نمک معمولی یا نمک دریایی؟ چه نوع نمکی بخوریم؟ نمک

چه نمکی بهتر است؟

04 / 06 / 1397

چه نمکی بهتر است؟

در این مطلب میخوانید که کدام نوع نمک برای سلامتی بهتر است؟

انواع نمک:  

  • نمک طبیعی
  • نمک دریایی خام
  • نمک معدنی
  • نمک هیمالیا

در ادامه همراه باشید

کدم نمک بهتر است؟

بالاخره کدام نوع نمک را استفاده کنیم؟!

نمک از عناصر پرکاربرد در آشپزخانه ها می باشد که متاسفانه در بعضی مواقع بیش از حد مصرف می شود و خطرات جبران ناپذیری را به دنبال دارد. سوال همیشگی آشپزها و یا بانوان این است که بالاخره کدام نوع نمک را استفاده کنیم؟! برای پاسخ به این سوال که کدام نوع نمک استفاده کنیم ابتدا نمک ها را معرفی می کنیم و سپس به شما قدرت انتخاب بهترین نمک را برای مصرف می دهیم.

کدم نمک بهتر است؟

انواع نمک های موجود

1. نمک طبیعی :

این متدوال ترین نوع نمک است که سدیم کلرید از عناصر اصلی آن می باشد و عمدتا از یک فرآیند شیمیایی در سطح صنعتی، استخراج می شود. هنگامی که ساخته می شود، معمولا دیگر مواد معدنی، مانند: ید و فلوئور و همچنین دیگر مواد افزودنی و نگهدارنده ها به آن اضافه می شوند، این نمک از بهترین چاشنی ها برای متعادل کردن طعم غذای شما است.

 

2. نمک دریایی خام :

این نمک از طریق فرآیندهای طبیعی مانند: تبخیر نمک آب بدست می آید، این ترکیب از کلرید، سدیم، ید و فلوئور و دیگر مواد افزودنی تشکیل می شود و کلرید و سدیم از ترکیب اصلی آن هستند و رنگ متمایل به خاکستری دارند. به غذاها طعمی قوی تر از نمک معمولی و طبیعی می دهند، این نوع نمک بسیار سالم تر و گران تر از نمک های طبیعی هستند.

 

3. نمک معدنی :

این نوع نمک از لایه های بالایی معادن نمک دریا بدست می آید که برای جمع آوری آن از اقیانوس اطلس و دریای مدیترانه از تکنیک های سنتی و استثنایی استفاده می کنند و به دلیل طعم خاصی که دارد در دستورالعمل غذاهای لذیذ استفاده می شود. این یک فرضیه اشتباه است، که مصرف آن باعث جذب و حفظ آب نخواهد شد اگر شما با نمک های دیگر مقایسه کنید، متوجه می شوید که میزان سدیم آن 15% و سدیم کلرید آن 92/9% کمتر است و در مقایسه با طعم و مزه، نسبت ضعیف تری دارد زیرا به راحتی در دهان شما حل می شود.

 

4. نمک هیمالیا :

عمده ی این نوع نمک، در پاکستان و آمریکای لاتین می باشد، نه در کوههای هیمالیا، این نوع برای خیلی سال پیش است و سرشار از مواد مغذی و مواد معدنی می باشد. نمک هیمالیا از انواع کمیاب نمک ها هستند که برای عملکردهای بدن بسیار عالی است. یکی دیگر از دلایلی که باعث محبوب شدن این نمک شده است، رنگ صورتی و خاص آن می باشد.

 

نمک مناسب برای مصرف انسان ها
برای انتخاب سالم ترین، مغذی ترین و خالص ترین آن، توصیه های زیر می تواند روند انتخاب ها را بهتر کنند:



هر نوع آن که سدیم کلرید بعنوان عنصر اصلی آن است، نباید به مقدار زیادی مصرف شود، در واقع خوردن نمک اضافی لازم نیست، زیرا شما می توانید این سدیم کلرید را از غذاهای مختلفی بدست بیاورید. آنها برای طعم دادن به غذای شما استفاده می شوند و متاسفانه برای سلامتی مضر هستند. نمک های مضر به طور مستقیم از طبیعت، به روش های مختلف به دست می آیند بعنوان مثال نمک های سنگی و معدنی.

بیشتر بخوانید :

آیا مصرف سیگارهای الکترونیکی باعث سرطان میشود؟

استراتژی های بازاریابی، باعث می شود که قیمت های نمک طبیعی بیشتر شود بدیهی است که منافع اقتصادی جهان طبیعی، آنرا اداره می کند به همین دلیل دانستن اینکه یک محصول طبیعی ارزش قیمتش را دارد یا بخاطر طرح بازاریابی است، سخت می باشد در نتیجه، مشکل نمک نیست، بلکه چگونگی و مقدار مصرف آن می باشد. مصرف بیش از حد نمک خطرناک است و باعث ایجاد بیماری های قلبی، عروقی، نارسایی کلیه، پوکی استخوان و ... می شود.

کدم نمک بهتر است؟


به یاد داشته باشید که ادویه جات و گیاهان معطر می توانند جایگزین مناسبی برای نمک ها باشند پس حتما این کار را بکنید.

 

مجله ی تفریحی سرگرمی


بعضی از مطالب سایت به دلیل مشکلات سرور , متن یا عکس مطلبشان حذف شده است.در صورت مشاهده ی چنین مطلبی از قسمت نظرات آن مطلب به ما اطلاع دهید تا مشکل برطرف شود.
با تشکر